Bloemen - Boeketten - Bloemstukken

Bloemen en boeketten zijn ons leven!
Bloemengroet maakt de fraaiste boeketten en bloemstukken. Altijd met verse bloemen en uiteraard naar uw eigen smaak, maar dan in de zo herkenbare Bloemengroet stijl! Naast fleurige bloemen, boeketten en planten treft u in de buitengewoon sfeervolle winkel glaswerk, aardewerk en andere woondecoraties aan. Bij Bloemengroet zijn tevens cadeaubonnen verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag, dat u zelfs in meerdere malen kunt besteden.

Bloemengroet verzorgt ook uw zakelijk bloemwerk!
Een belangrijk deel van onze tijd brengen we door op ons werk. En we weten allemaal dat een inspirerende sfeer de inzet en prestaties van uw medewerkers vergroot. Bloemen en planten leveren daar een prima bijdrage aan. Wij willen graag een bloemabonnement voor u realiseren dat past binnen uw budget! Bij een abonnement wort het bloemwerk wekelijks ververst. Wij garanderen u dat wij u zullen blijven verrassen; week na week, seizoen na seizoen! Samen met u maken we graag een inventarisatie van uw wensen, zoals welke plaatsen bij u in het bedrijf in aanmerking komen voor een wekelijkse of maandelijkse decoratie.


Homepage - Bloemen - Bruidswerk - Rouwwerk - Evenementen - Fotoalbum - Referenties - Contact - Disclaimer

Bloembinderij Bloemengroet is ingeschreven bij de Kvk Noord Nederland onder nummer 04080981. © Copyright Bloemengroet 2017

Webdesign: VanDiestHolding